Image

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, που μας επιτρέπουν να θεραπεύουμε τους ασθενείς μας αποτελεσματικά και κυρίως ανώδυνα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.

Οδοντιατρικό μικροσκόπιο

Με την χρήση του οδοντιατρικού μικροσκοπίου έχουμε την δυνατότητα να εντοπίζουμε το κάθε πρόβλημα σε όσο το δυνατόν πιο αρχικό στάδιο.

Η έγκαιρη διάγνωση, μας οδηγεί σε ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους θεραπείας, ενώ χάρη στην λεπτομέρεια και στην ακρίβεια που μας εξασφαλίζει η εικόνα του μικροσκοπίου, αφαιρούμε ελάχιστη οδοντική ουσία, διατηρώντας το δόντι όσο πιο γερό γίνεται.

Βλέπω καλύτερα, κάνω καλύτερη δουλειά

Οδοντιατρική χωρίς πόνο

Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αναισθησία

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε σχεδόν αποκλειστικά την ενδοοστική αναισθησία QuickSleeper, χάρη στην οποία όλες οι διαδικασίες γίνονται εντελώς ανώδυνα, αναισθητοποιώντας μόνο τα δόντια και τα ούλα. 

Αποφεύγοντας, λοιπόν, το ενοχλητικό μούδιασμα της γλώσσας και των χειλιών, οι ασθενείς μας μπορούν αμέσως μετά την θεραπεία να μιλήσουν και να φάνε σαν να μην συνέβη τίποτα!

Υπολογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία

Με την βοήθεια ειδικού λογισμικού σχεδιάζεται στον υπολογιστή και επιλέγεται εξαρχής η καταλληλότερη θέση τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.

Στην συνέχεια, κατασκευάζεται ειδικός χειρουργικός νάρθηκας, ο οποίος χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια του χειρουργείου και μας επιτρέπει να τοποθετούμε τα εμφυτεύματα γρήγορα, με υψηλή ακρίβεια, απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τον ασθενή.

Ακρίβεια και ασφάλεια στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων

Επιτυχία στις επεμβάσεις με εξάλειψη του πόνου

Συσκευή Plasma Rich Fibrin (PRF)

Χρησιμοποιώντας την ειδική συσκευή φυγοκέντρησης του αίματος, απελευθερώνονται και συλλέγονται οι αυξητικοί παράγοντες και τα βλαστοκύτταρα.

Με τη χρήση αυτών επιτυγχάνουμε:

  • την ανάπλαση του οστού και των ούλων μετά από εξαγωγές

  • την δημιουργία νέου οστού για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων

  • ταχύτερη επούλωση του τραύματος και

  • εξάλειψη του πόνου μετά από επεμβάσεις.

Ενδοστοματική κάμερα

Χρησιμοποιώντας την ενδοστοματική κάμερα, έχουμε την δυνατότητα να καταγράφουμε βίντεο και φωτογραφίες και να τις προβάλουμε στην οθόνη. Με αυτό τον τρόπο, οι ασθενείς μας μπορούν να κατανοούν καλύτερα την κατάσταση του στόματος και των δοντιών τους.

Καλύτερη κατανόηση της θεραπείας

Ακρίβεια χωρίς ακτινοβολία

Ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα

H ακτινογραφία αποτελεί το πιο δημοφιλές διαγνωστικό μέσο στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη και την βάση για μια σωστή θεραπεία. Το σύγχρονο ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα που διαθέτουμε, εκπέμπει ελάχιστη ακτινοβολία και παρέχει υψηλής ακρίβειας εικόνα με δυνατότητα επεξεργασίας.

Οδοντιατρικό laser

Το laser έχει πολλές χρήσεις στην καθημερινή πράξη. Μία από τις σημαντικότερες είναι στην θεραπεία της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας, χάρη στην ιδιότητά του να απομακρύνει τα μικρόβια, να αφαιρεί τις φλεγμονές και να συμβάλλει στην γρήγορη και ανώδυνη επούλωση των ιστών.

Αποτελεσματική θεραπεία των ούλων

Ασφάλεια στις επεμβάσεις

Πιεζοχειρουργικό μηχάνημα

Στο ιατρείο μας επιλέγουμε την μέθοδο της πιεζοχειρουργικής σε πληθώρα επεμβάσεων γιατί παρέχει υψηλή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, προσφέροντας παράλληλα στους ασθενείς μας ασφάλεια και άνεση.

Κλίβανος

Η αποστείρωση όλων των εργαλείων και η απολύμανση του χώρου αποτελούν βασική μας αρχή.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε αυστηρό πρωτόκολλο αποστείρωσης, με βάση το οποίο όλα τα εργαλεία αποστειρώνονται σε ξεχωριστά σακουλάκια και ανοίγονται μπροστά στον ασθενή.

Άσηπτη τεχνική σε όλες τις διαδικασίες


Μαργαρίτη Μαρία
Χειρουργός Οδοντίατρος                                                                                                                                    > ΑΡΧΙΚΗ   > ΙΑΤΡΕΙΟ   > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   >  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   > ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

 Μπουμπουλίνας 2Α, Καλλιθέα, Αθήνα
 

Iατρείο:  210.95.83.535  -  211.4112050 

Κινητό:  6976.215.741


 

 

Στο ιατρείο μας παρέχουμε όλους τους γνωστούς
τρόποmoney24υς πληρωμής:

Εγγραφείτε στο newsletter μας

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

gototop

Copyright © 2019. All rights reserved

fb